Uitwisselingen

05-06-2024

Vandaag vondt de uitwisseling tegen Echt plaats, het was een meer dan geslaagde uitwisseling. In het verleden werden we afgeslacht door hun, maar vandaag speelden we erg goed desondanks verloren we met 11-7 . 2024-06-05 Resultaten Uitwisseling Echt Maar wat nog belangrijker was is dat het een gezellige middag was volgend jaar revanche.

Resultaten Uitwisseling Grevenbicht 08-05-2024
Op woensdag 5 juni vindt er een uitwisseling plaats tegen Echt, dit gebeuren zal plaats vinden in Obbicht “in de Keezelbak”. Men kan zich vanaf heden hiervoor opgeven via de mail jmjg.simons@home.nl , die het eerst komt die het eerst maalt.
Je wordt geacht uiterlijk om 13:15 uur aanwezig te zijn.
Groetjes, Jo
07-25-20023 Einduitslag uitwisseling Resultaten Uitwisseling Resultaten Obbicht Awt GelaenHeden 25 juli vondt er de uitwisseling tegen Awt Gelaen plaats, nadat een eerdere datum niet door kon gaan aangezien de uitbreiding nog niet voltooid was.
Maar uiteindelijk de eer aan Awt Gelaen , om als eerste de banen te mogen gebruiken.
Iedereen was opgetogen, maar al snel bleek dat wij geen rolbanen meer hebben hier had onze tegenstander meer moeite. Maar dat mocht de pret niet lukken, zelfs een regenbui verpeste het humeur niet. De regenbui werdt zelfs benut om wat langer in ’t T√∂rpshoes te verblijven, om onder het genot van koffie en vlaai, de verder te volgen tactiek door tenemen.

Het was een gezellige middag, welke weliswaar door in de Keezelbak met 13-2 werdt gewonnen. Maar Awt Gelaen beloofde ons dat we ons voor de revanche, onze borst nat konden maken.