Nieuws

Tijdens de vrijdag 05-04-2024 gehouden Algemene ledenvergadering werden ook onze winterkampioenen gehuldigd voor hun prestatie 1e plaats Jo Simons 408 pnt 2e plaats Han Lemmens 377 pnt en 3e plaats Ger Jennekens met 375 pnt Bij de dames werd Margaret Borghoms 1e met 371 pnt een mooie prestatie gefeliciteerd allen.

23 Maart 2024

Zaterdag waren van onze vereniging Harrie Vrehen, Harrie Donders en Ben Jennen tegast bij omroep start. Zij werden hier geïnterviewd over de jeu de boules club, klik op de link en je hoort het hele interview.

zaterdagmiddagmatinee u1#01

16 December

Afgelopen vrijdag 15-dec werd ons bestuurslid Harrie Vrehen tijdens de kerstviering van de ouderenvereiniging, verrast door het bezoek van de Burgemeester Hans Verheijen welke hem de speld van verdienste van de Gemeente Sittard-Geleen uitreikte. Dit als blijk van waardering voor zijn langdurige inzet als vrijwilliger. voor o.a. de ouderenvereniging ( penningmeester) als ook voor onze jeu de boules vereniging “in de Keezelbak” die hij mede opgericht heeft en nog steeds de functie van penningmeester verricht als ook als medeoprichter van het de Obbichter dorpsraad en ’t Torpshoes. Wij feliciteren Harrie hier van harte mee.

13 Oktober

Opgave voor de wintercompetitie is vanaf nu tot 3 nov. mogelijk, opgave dient te geschieden via mail bij Jo Simons.

De wintercompetitie start op vrijdag 10 nov. a.s. en wordt gespeeld bij de But Sportcentrumlaan 32, 6136 KX in Sittard.

Nadere informatie volgt na opgave.

30 Augustus

Vandaag werd in Echt het druk bezochte Maaslandtoernooi voor de eerste keer gespeeld , van onze club namen Ger Vergoossen en Jo Simons hieraan deel. Ze eindigde op een mooie 4e plaats, zowaar een mooie prestatie tussen al deze toppers. Heren proficiat

28 Juli 2023

Heden middag is er gezien de verwachte neerslag geen competitie gooien

9 Juli 2023

a.s. vrijdag 14 juli worden er groepsfoto’s gemaakt, iedereen die een clubshirt heeft wordt verzocht dit aan te trekken. Jullie worden verzocht om om 13:15 uur aanwezig te zijn in de Keezelbak.

J.S.

8 juni 2023

Eerder deze week is een begin gemaakt met de uitbreiding van onze baan. Het is al de tweede keer dat de baan groter wordt gemaakt en dat is natuurlijk een goed teken. Het bewijst dat jeu de boules echt leeft in Obbicht!


juni 2023

Een nieuwe website! Er wordt hard aan gewerkt om alles op orde te krijgen en u alle mogelijke informatie te geven. Heb geduld! ;-)

——————————————————————————————————

Vrijdag 30 juni is er na lang wachten de kiezel gearriveerd, met man en macht werd er gewerkt om de banen speel klaar te maken zodat we op 7 juli de zomercompetitie kunnen hervatt

Is de aanhangwagen nu bij leeg

Even werk overleg waar komt wel kiezelsteentje te liggen , zodat we straks al weten hoe de boules te gooien

Wat een plaatje

Enkele konden niet wachten, en moesten de baan al stiekem verkennen

Juli 2023